John Saunders

John spiller guitar og synger i Natmaskinen. Født i Essex England en kold vinterdag i 1951. Første musik instrument var en mundharmonica som hurtigt blev byttet til en guitar  da Hank Marvin gjorde et uudslætteligt indtryk da han optrådte med Cliff Richard i TV.

Første orkester "GRUF" et akronym for Greatly Respekted Uninhibitted Freaks, som spillede gratis i de lokale ungdomsklubber. Repetoiret var meget alsidigt: bla. Shadows, Hendrix, og Monkees. Sideløbende spillede John i en Folk duo med slide guitaristen Pete Davis fra GRUF. Parret blev berømt for deres harmonier på diverse Incredible String Band sange. Denne harmoni forståelse (Sayf: seek and ye shall find) har forfulgt John lige siden. Dette samarbejde var mere indbringende rent økonomisk: £5 pr. mand for et job ved en festival i Blackmore, Essex. Desværre blev tidsplanen overskredet, og de to kom aldrig til at spille.

Da det gik op for John at pengene kunne blive så lettjente, var der ingen anden vej end at flytte til Danmark, hvor han hooked up med Søren Thomassen og dannede hermed grundstammen til Natmaskinen.

Største musikalske indfllydelser: Hank Marvin, Beatles, Kinks, og Incredible String Band. Yndlings guitarister: Erik Clapton, Richard Thompsen, og Søren Thomassen. Yndlings øl: Newcastle Brown Ale, og Cains i 1 liters dåser.

 

 

Gear:

  • Fender Strat plus deluxe i sunburst
  • Takamine FD350SM SB (Springsteen)
  • ESP Eclipse Custom
  • Flextone II Plus (Stereo)


 

saunders@natmaskinen.dk

Copyright © 2004-2019 NATMASKINEN. Alle rettigheder forbeholdes.